Αγοράστε Online και ταξιδέψτε με το πρόγραμμα €πιστροφή

Η Εurobank  συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), υποστηρίζοντας  τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και με τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή!

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή με κάθε online αγορά που πραγματοποιούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των οποίων το eshop συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, θα κερδίζουν από μία συμμετοχή στην κλήρωση για 3 διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε προορισμούς του εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, μέσω του προγράμματος €πιστροφή.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή απευθύνεται σε 2,6 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις κάρτες τους σε περισσότερες από 8.500 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια, τους όρους κλήρωσης, καθώς και για το πρόγραμμα €πιστροφή, μπορείτε να επισκεφτείτε το www. eurobank.gr/epistrofi  καθώς και την εφαρμογή €πιστροφή app.

Βρείτε εδώ τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ