Ανακάλυψε εδώ ειδικές παροχές & υπηρεσίες αποκλειστικά για eShops στα πλαίσια της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου!

Εξασφαλίστε στους πελάτες σας την καλύτερη εμπειρία αγορών με το ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει δωρεάν χρήση της πλατφόρμας ePOS Paycenter, της πλέον ολοκληρωμένης λύσης για τις εισπράξεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα:

 • 100% έκπτωση στο κόστος παραμετροποίησης*
 • Εκκαθάριση των εισπράξεων στην Τράπεζα Πειραιώς με ανταγωνιστική τιμολόγηση
 • Δωρεάν ένταξη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Trustwave για τη διευκόλυνση απόκτησης της πιστοποίησης PCI-DSS
 • Πολλαπλοί τρόποι διασύνδεσης (Redirection, iFrame, Web Service, Batch file – μαζικά αρχεία πληρωμών) εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται η αγορά πρόσθετων plugins
 • Υπηρεσία OneClickPay για ολοκλήρωση της πληρωμής με ένα μόνο clickώστε οι πελάτες σας να μην χρειάζεται να καταχωρούν τα στοιχεία της κάρτας τους σε κάθε συναλλαγή
 • MyBank, για να πληρώνουν οι πελάτες σας με χρήση λογαριασμού, μέσω του web-banking τους, όποια και αν είναι η τράπεζά τους
 • Αποδοχή πληρωμών με ψηφιακά πορτοφόλια MasterPass
 • Αναλυτικό Reporting και ενημέρωση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο μέσω του διαχειριστικού εργαλείου AdminTool τουePOS Paycenter

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου της Τράπεζας Πειραιώς θα βρείτε εδώ. *Η προσφορά αφορά όλα τα e-shop που θα πραγματοποιήσουν αίτηση για το ePOS Paycenter μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2019.

Δωρεάν Συνδρομη για ένα μήνα στην Gaming Brotherhood, μια online πλατφόρμα, όπου οι έμποροι μπορούν να δημιουργούν αυτόματα περιεχόμενο για τα κανάλια μάρκετινγκ. Ειδικότερα, μέσω των υπηρεσιών της πλατφόρμας GB, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα προϊόντα τους σε βίντεο με τρία απλά βήματα.Περισσότερα εδώ

Δωρεάν Εγγραφή στην πρώτη πλατφόρμα επιβράβευσης, η οποία παρέχει online προσφορές και εκπτωτική κουπόνια, σε όσους από τους καταναλωτές ανακυκλώνουν με τις ΝΕΕΣ σακούλες απορριμμάτων «SANITAS Cyclefi».Περισσότερα εδώ

 • Δωρεάν Εγγραφή για νέα eshop’s στο BestPrice.gr. Ελάχιστο ποσό προβολής (κλικ): 121€ + ΦΠΑ.
 • 40% έκπτωση για συνεργαζόμενα καταστήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες στην Πλατφόρμα Συνεργατών (Πιστοποίηση, Ανταγωνισμός, Express XML update, Αιτήματα Προσφοράς, Διαφήμιση/Text Ads)
 • 15% έκπτωση στη νέα υπηρεσία διαφήμισης: Βanner & Native Product Ads
  Περισσότερες πληροφορίες στο εδώ και στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συνεργαστείτε με την DHL Express και κερδίστε 30% έκπτωση* στις τιμές του τιμοκαταλόγου.
H DHL Express, ο ηγέτης των Διεθνών Ταχυμεταφορών παγκοσμίως, γιορτάζει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και προσφέρει 30% έκπτωση επί του αρχικού τιμοκαταλόγου των υπηρεσιών της! Το brand του e-shop σας  δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα σας. Εξασφαλίστε απόλυτη ποιότητα στις υπηρεσίες σας σε συνεργασία με την DHL Express! Πατήστε εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προνομιακή προσφορά.
*Ισχύει για eshops που δεν ανήκουν ήδη στο πελατολόγιο της DHL Express Ελλάδας

Για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορείου η SPEEDEX προσφέρει 40% έκπτωση στις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου της, για αποστολές προς όλη την Ελλάδα!
Η προσφορά δεν ισχύει για πιστωτικούς πελάτες – eshops και για αποστολές προς το εξωτερικό.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος” σημειώνοντας διπλά στην επωνυμία σας τον κωδικό «Greca» και άμεσα θα παραλάβετε την οικονομική προσφορά.

Το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο γιορτάζει και η Cardlink γιορτάζει μαζί του και σας προσφέρει:
3μηνη δωρεάν χρήση* της πλατφόρμας Cardlink e-commerce, της πιο ολοκληρωμένης λύσης για όλες τις ανάγκες του e-shop σας. Μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας μας:

 • Εκκαθάριση στην Τράπεζα της επιλογής σας
 • Εύκολη και γρήγορη διασύνδεση με όλους τους τρόπους (Redirection, iFrame, XML Web Services, Client-side encryption)
 • Αποδοχή όλων των καρτών πληρωμής
 • Ασφαλείς συναλλαγές αξιοποιώντας το εργαλείο περιορισμού της απάτης (FSS)
 • Δυνατότητα one-click-pay για πωλήσεις με ένα μόνο κλικ
 • ΝΕΟ: Δυνατότητα αποστολής payment link για ασφαλείς τηλεφωνικές πωλήσεις
 • ΝΕΟ: Ενιαίο reporting συναλλαγών για το φυσικό και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Περισσότερες πληροφορίες για τo Cardlink e-commerce θα βρείτε εδώ

* Στην τιμολόγηση δεν περιλαμβάνονται τα κόστη αποδοχής καρτών των Τραπεζών.

25% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στα προγράμματα της e-Academy:

Θα διατεθούν, με σειρά προτεραιότητας, 10 θέσεις ανά πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

15% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στα εισιτήρια για συμμετοχή στο ολοήμερο eCommerce Conference’19, το οποίο διοργανώνει το Marketing Week στις 11 Απριλίου.
Το συνέδριο θα υποδεχτεί ως opening keynote ομιλητή τον Lord Stuart Rose, Chairman του OCADO, ενώ 10+ καταξιωμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν γνώση, εμπειρίες, τάσεις, best practices και insights με στόχο τη βελτίωση του customer experience σε όλα τα στάδια της καταναλωτικής διαδρομής. Κλείστε θέση εδώ.

Έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή για το Optimization Academy, το κορυφαίο on-demand πρόγραμμα αποκλειστικά για Conversion Optimization, το οποίο αποτελεί έργο ζωής του Ivan Imhoff και περιλαμβάνει περισσότερα από 30 video courses.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Optimization Academy, διαβάστε μερικά testimonials για το Optimization Academy και κάντε εγγραφή χρησιμοποιώντας το κουπόνι greca400.

Επωφεληθείτε απ’την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου επιλέγοντας Bitdefender GravityZone και κερδίστε επιπλέον 6 μήνες δώρο σε κάθε ετήσιο πακέτο Business Security και AdvanceBusiness Security.Διασφαλίστε τώρα τα ψηφιακά σας δεδομένα επιλέγοντας το πιο διαδεδομένο  scan  engine παγκοσμίως.
Βραβευμένη λύση security για : Μέγιστη ασφάλεια σε κάθε τύπο συσκευής,Αποδοτικότητα 1 agent, 1 installation, βραβευμένο performance   Βέλτιστη  Διαχείριση cloud ή on premise για όλα τα σημεία.
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

20% επιπλέον έκπτωση στα πακέτα Web Hosting Plan (κουπόνι: EWEEK19)
Domain Names: κατοχύρωση domain από €1.30/ έτος
Περισσότερα εδώ 

20% έκπτωση για τρεις μήνες σε όλα τα πακέτα : Διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων για λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Περισσότερα εδώ

10% έκπτωση για όλες τις αγορές πακέτων sms  από το σύστημα μαζικών αποστολών sms .
Περισσότερα εδώ

20% έκπτωση σε όλα τα πακέτα web hosting shared και semi-dedicated για τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. H έκπτωση αφορά νέες συνδρομές hosting και προσφέρεται για τον πρώτο χρόνο φιλοξενίας (12 μήνες). Περισσότερα εδώ

20% έκπτωση για τους πρώτους 3 μήνες, για την ενεργοποίηση της online πλατφόρμας e-Listening της isMOOD, μέσα από την οποία θα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τι συζητούν οι χρήστες των social media και του διαδικτύου για το brand σας αλλά και τον ανταγωνισμό, να λαμβάνετε alerts σε περιπτώσεις ευκαιριών ή κρίσεων, να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των campaigns σας & τις πωλήσεις σας και να χτίσετε ένα ισχυρό και αγαπητό brand. Η έκπτωση αφορά νέες συνδρομές.  Περισσότερα εδώ

-10% Έκπτωση σε όλα τα Vulnerability Checks & τα Penetration Tests. Ο έλεγχος ευπαθειών των διαδικτυακών σας υποδομών γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας η οποία θα σας αποκαλύψει τα τρωτά σημεία των υποδομών σας (στο Vulnerability Assessment) και θα προσπαθήσει να πάρει πρόσβαση (στο Penetration Testing), ούτως ώστε να γνωρίζετε τις ευπάθειες σας, πριν πέσετε θύμα εισβολέων (hackers).

-10% Έκπτωση σε όλα τα πακέτα Cloud Backup Tictac DRaas (Disaster Recovery as a Service). Το Cloud Backup TicTac DRaaS προσφέρει υβριδικό File Backup τόσο στο cloud όσο και σε τοπική σας συσκευή (εξωτερικό δίσκο, File Server, NAS κλπ) με αποτέλεσμα την μέγιστη προστασία των υποδομών σας και έχει ελάχιστο μηνιαίο κόστος. Σε όλους τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται δοκιμαστική έκδοση του Cloud Back TicTac DRaaS 14 ημερών.Περισσότερα εδώ

-15% έκπτωση σε Elastic Web Hosting:  στα νέα ετήσια πακέτα Star, Planet και Galaxy (κουπόνι: EWEEK15)
-15%  έκπτωση σε Reseller Hosting: στα νέα ετήσια πακέτα Standard, Business, Professional και Premium. (κουπόνι: RESELLER15)
Περισσότερα εδώ
 -25% Έκπτωση σε Email Hosting: στα νέα Business ετήσια πακέτα
Domain Names: κατοχύρωση domain από €2.90/ έτος
Περισσότερα εδώ
Δωρεάν εκτίμηση, μελέτη και πρόταση ομαδικής ασφάλισης για όλα τα μέλη από την Infomax Insurance Brokers
Περισσότερα εδώ
-20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες : κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης, κατασκευή eshop, digital marketing, social media.

Περισσότερα εδώ

-50% έκπτωση, για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, σε όλα τα πακέτα του e-satisfaction.com!

Το e-satisfaction.com, μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από περισσότερα των 240 retail shops, σας βοηθά να πάρετε εύκολα feedback από τους πελάτες σας, να ενημερώνεστε όταν κάτι δεν πάει καλά με την παραγγελία τους και χρησιμοποιώντας τις αυτοματοποιημένες Customer Experience Campaigns να αυξήσετε το θετικό word of mouth και να αυτοματοποιήσετε τις δράσεις βελτίωσης του Customer Loyalty!

Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους χρήστες της υπηρεσίας και για τους νέους αρκεί η εγγραφή στη διάρκεια της Εβδομάδας Ηλ. Εμπορίου και η ενεργοποίηση του ΔΩΡΕΑΝ trial μέχρι το τέλος Μαρτίου!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Δωρεάν προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο Vendora.gr, μια ηλεκτρονική αγορά όπου καταναλωτές και έμποροι μπορούν να πωλούν καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα με ευκολία.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο, προσκαλούμε ηλεκτρονικά καταστήματα στο πρόγραμμα συνεργατών μας, χωρίς κόστος. Μέσω του Premium προγράμματος συνεργατών μπορείτε να συνδέσετε τον κατάλογο προϊόντων σας με την πλατφόρμα της Vendora ώστε οι προσφορές σας να εμφανίζονται σε αποκλειστικά premium slots κάτω από σχετικές αγγελίες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με τη μέθοδο υποβολής αίτησης.
-25% Αρχική τιμή 200€ Πρόταση Προβολής (Ετήσια Διάρκεια) Είσοδος του δικού σας E-shop στο μενού E-shop του Businesswoman.gr, όπου ο χρήστης μπορεί να δει και να αγοράσει προϊόντα σε online χρόνο, με τελική αγορά μέσα από το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. 12 μήνες το χρόνο προβολή του E-shop και των προϊόντων σας, χωρίς κρυφές χρεώσεις και προαγορές clicks, μόνο με μια εφάπαξ καταβολή.
-20% Πρόταση Προβολής (2μηνη Διάρκεια)Νέες υπηρεσίες διαφήμισης μέσω των Social Media μας (χορηγούμενα FaceBook Posts & Google)
Αναρτήσεις (posts) στα Social Media Account του BusinessWoman.gr, Unique άρθρο από τους δημοσιογράφους μας.
-25% Πρόταση Προβολής (4μηνη Διάρκεια) Νέες υπηρεσίες διαφήμισης μέσω των Social Media μας (χορηγούμενα FaceBook Posts & Google)Αναρτήσεις (posts) στα Social Media Account του BusinessWoman.gr, 2 Unique άρθρα από τους δημοσιογράφους μας και τέλος 1 διαγωνισμός στα Social Media Accounts του BusinessWoman.gr
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Φόρμα επικοινωνίας